Om oss

Autospesialisten Tønsberg garanterer en trygg handel.
Leverer biler i hele Norge.
Utfører alt av karosseri og mekanisk arbeid.

Litt om Autospesialisten.

Autospesialisten Tønsberg A/S er et frittstående bilverksted i Bilxtra kjeden. Firmaet ble etablert i 1997 som et rent mekanisk verksted. I 1999 utvidet vi med skadeavdeling og i 2002 startet bilsalget samtidig som vi kjøpte bygningen i Træleborgveien 5. I dag er vi totalt 18 ansatte og har en omsettning på over 50 mil. Vi er stolte av å ha jobbet oss frem til beste kredittverdighet, trippel A. Dette er en trygghet for våre kunder som vet vi er en solid bedrift.

Kundemottakere på mekanisk verksted er Johannes S Kvig og Harald Berger. Vi har moderne verktøy og diagnose apparater for å hjelpe våre kunder på en mest mulig profesjonell måte.Utfører alt av service og reparasjoner på alle bilmerker.

Kundemottaker og formann i skadeavdelingen er Svein Roar Kristiansen. Autospesialisten skadeverksted har avtale med Gjensidige, Codan, Tryg og If forsikring. I tillegg har vi samarbeide med Branko`s Auto.

Salgsavdelingen består av salgssekretær Øyvind Hassum og Selger / Daglig leder Jim Bakke. Vi er store på import av nyere brukt biler og har et trygt og solid forhandlernett.Har avtale med Naf testestasjon om bruktbiltest til gunstig pris. Vi er kjent for å ha meget pene og bra brukt biler.Våre nyere biler selges med 5 års garanti fra første registrerings dato.

Vi garanterer en trygg handel. Er behjelpelig med å levere biler rundt i hele Norge. Vi henter kunder etter ønske på Torp flyplass eller Tønsberg jernbanestasjon.